BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,02
HABER /  MEDYA

Siyah Beyaz Aşk 2.bölüm fragmanı ilk bölümde neler oldu?

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Siyah Beyaz Aşk dün yayın hayatına başladı. Siyah Beyaz Aşk yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk 2.bölüm fragmanı detaylarıyla haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Birinci bölümüyle ekrana gelen Siyah Beyaz Aşk'ta neler oldu? Ferhat ile Aslı neler yapacak?

Ekranlarda yayınlanmaya başlayan Siyah Beyaz Aşk dizisinin ilk bölümünde oldukça dikkat çekici dakikalar yer aldı. Dizinin ilk bölümünde Ferhat babası kadar sevdiği Namık’ın bilgisayarının çalındığını öğrendi. Bilgisayarın içindeki belgelerin ortaya çıkması Namık’ın yıllardır hazırlandığı belediye başkanlığı seçimlerini kaybetmesi ve hapse girmesi demekti.  Ferhat bunun için harekete geçer fakat Adem'i vurur. İşte Aslı ile Ferhat'ın yolları burada kesişti. 

Genel cerrah olan Aslı, bir doktor arkadaşına yardım amacıyla onun yerine göreve gider ve kendini Ferhatların çiftliğinde bulur. Vurulmuş adamı ameliyat etmek zorundadır. Kanunsuz bir olaya karışmak istemeyen Aslı, Ferhat’ın oyununa gelip ameliyatı yapar. Aslı adamın hayatını kurtarıp çiftlikten elini kolunu salla sallaya çıkabileceğini düşünüyor. Oysa olaylar hiç de planladığı gibi gelişmedi.