BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Sivasspor'dan seri bombalar

Sivasspor takımı ardı ardına patlattığı transfer bombalarına bir yenisini daha ekledi. Son transfer haberi Brezilya'dan geldi. Alınan oyuncu ise Emerson...

Abone ol

Kadrosuna bir yabancı futbolcuyu daha katarak çalışmalarını tamamlamayı hedefleyen Sivasspor transferdeki son hakkını da Sambacılardan yana kullandı.

Daha önce Brezilyalı Anderson ve Sergio'yu kadrosunu katan Kırmızı-Beyazlı ekip transferin son gününde de yeni Brezilyalı Emerson Andrade Sousa'yı da kadrosuna kattı.

Brezilya’nın Juvendude Maestro takımında forvete yönelik orta saha olarak görev yapan Emerson bügün Türkiye'ye gelerek 2,5 yıllığına kendisini Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayan imzayı atacak.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, transfer komitesinde bulunan Genel Menejerleri Bülent Uygun’un yaptığı araştırmalar neticesinde 23 yaşındaki Brezilyalı Emerson'u renklerine bağlayacakları belirterek " Transferimizi bugün Brezilyalı Emerson Andrade Sausa ile noktalayacağız.

Emerson 2.5 yıllığına kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı bugün atacak..Bu transferimiz ile takımımız daha da güçlü olacak "dedi.

Haber-Foto
Mustafa Yıldız-Sivas