BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.435,94
HABER /  SPOR

Sivasspor: Galibiyet taraftarın!

Sivasspor Başkanı Otyakmaz, alınan galibiyet ve sonrasında gelen yarı finali taraftarlara armağan etti.

Abone ol

Fortis Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, ''Bugün 120 dakikalık bir mücadeleyle turu atlayan taraf olduk, çok mutluyuz, taraftarlarımıza armağan ediyoruz'' dedi.

Maçın ardından yaptığı açıklamada, kupada yarı finale kaldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Otyakmaz, şunları kaydetti: ''Normal süre zarfında da maçı sonuçlandırabilirdik, ama penaltılara kaldı. Böyle de güzel oldu. Galibiyeti ve turu, bizi coşkuyla destekleyen taraftarımıza armağan ediyoruz. Bizi böyle desteklemeye devam ettikleri sürece bu takım çok daha yol alacak, çok daha büyük işler başaracak.''

Maçın hakemi ile ilgili soruya, ''Maçın hakemi ile ilgili söyleyecek bir şey yok'' diye cevap veren Otyakmaz, ''Sivas'a kupa gelecek mi'' şeklindeki soruyu ise ''İnşallah, inşallah. Geleceği bilemeyiz. Ama bu takım böyle oynadığı sürece final de gelir, şampiyonluk da inşallah'' diye yanıtladı.
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ise ''Tabii 12 günde 3 maç oynayınca ortam ister istemez, istemediğimiz şekilde gerildi. Biz geçen hafta yaptığımız açıklamada, Galatasaray'ı biz Anadolu kültürünün verdiği terbiye ile karşılayacağımızı, en iyi şekilde ağırlayıp, ama kupadan da eleyerek göndereceğimizi söyledik. Onu da başardık. Onun mutluluğu içerisindeyiz. Darısı finale diyelim artık'' dedi.

''Kupa Sivas'a gelecek mi'' şeklindeki soruya ise Ünsal, ''İnşallah, en büyük amacımız o'' diye cevap verdi.

POLAT, SİVASSPORLU YÖNETİCİLERE SARILARAK STATTAN AYRILDI

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, maçın ardından Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, basın sözcüsü Fikret Ünsal ve diğer yöneticilere sarılarak stattan ayrıldı. Otyakmaz ve beraberindeki Sivassporlu yöneticiler, Polat'a stat önündeki aracına kadar eşlik etti. Polat, daha sonra aracıyla havaalanına
gitti.

Galatasaray kafilesi de maçın ardından İstanbul'a gitmek üzere otobüsle Sivas Havaalanı'na hareket etti. Sarı-kırmızılı ekip, polis eskortu eşliğinde, geniş güvenlik önlemleri altında hava alanına geçti.
Maçın ardından otobüsle kulüp tesislerine giden Sivassporlu futbolcular ve teknik heyete ise bazı taraftarlar, ''Aslanlarım benim, aslanlarım'' diyerek yarı final için teşekkür etti.