BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.432,07
HABER /  GÜNCEL

Şişli'de silahlı çatışma! Çok sayıda yaralı var

ŞİŞLİ 'de bir eğlence mekanında iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan silahlı kavgada 2'si polis, 7 kişi yaralandı.

Abone ol

Şişli'de bir eğlence mekanında iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Olaya müdahale için gelen polis ekiplerine de ateş açılması sonucu çatışma çıktı.

2 POLİS YARALANDI

Olay, Halaskargazi Caddesi üzerindeki bulunan bir eğlence mekanında saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Eğlence mekanında iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.Olay yerine gelen polis ekiplerine de ateş açınca polislerle çatışmaya girdi. Çıkan çatışmada 2 polis memuru yaralandı.

TAKSİYLE KAÇTI

Kimliği belirlenemeyen bir kişi elindeki silahlarla taksiye bindi. Yakalanacağını anlayan şüpheli, iki silahını taksiye bırakarak kayıplara karıştı. Polisler kaçan kişiyi yakalamak için çalışmaa başlattı. Çatışmada yaralanan polislerin hayati tehlikesi bulunmazken, polise ateş edenlerden iki kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

SUÇ ALETLERİ TAKSİ ARAÇINDA

Saldırganın taksisine bindiği taksi şoförü Oktay Yakupoğlu “ Ne olduğunu anlamadım. Işıkların yanında bir kişiyi müşteri gibi aldım. 4 metre gitmeden trafik sıkıştı o sırada müşteri taksinin kapısını açıp kaçtı. Aracımı yıkamaya götürdüm. Yıkamacı koltuğun altında iki adet silah olduğunu söyleyince tekrar olay yerine geldim.'' dedi.

Polisin olayla ilgili geniş çaplı araştırması sürüyor.