BIST 10.276
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.409,07
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sinop'tan Pakistan'a yardım eli

Pakistan'da meydana gelen sel felaketi sebeiyle, Sinop Valiliği'nin başlattığı yardım kampanyası sona erdi.

Abone ol

Pakistan'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle Başbakanlık genelgesi doğrultusunda Sinop Valiliği tarafından başlatılan yardım kampanyası sona erdi. Kampanya kapsamında toplanan 506 bin 627 TL ilgili hesaplara aktarıldı.

Sinopluların kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini belirten Sinop Valisi M. Hakan Güvençer, kampanyaya katkıda bulunan tüm Sinoplulara teşekkür etti.

Kampanyanın 1 ay boyunca sürdüğünü kaydeden Vali Güvençer, "İlimizde başlatılmış olan yardım kampanyası, Vali Yardımcımız Salih Altınok başkanlığında oluşturulan yardım toplama komisyonu tarafından yürütüldü. 1 ay süren bu kampanyaya, ilçe kaymakamlıkları, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları katıldı.

Afet sonrası açlık, susuzluk, salgın hastalık ve barınma sorunuyla karşı karşıya kalan, tasavvuru imkansız zor şartlar altında hayatlarını sürdürmeye çalışan 20 milyon civarında Pakistanlı kardeşimizin yaralarına merhem olmak için açılmış olan kampanyada, ilimiz genelinde, 506 bin 627.05 TL toplandı. Sinop Ziraat Bankası'ndaki hesaplarda toplanmış olan bu yardımlar, Ankara'da açılmış olan merkez hesaplarına aktarıldı"
diye konuştu.