BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sinop halkı bu polisi alkışlıyor

Sinop il emniyet müdürlüğü her ay bir polisi ayın polisi ilan ediyor... Emniyette görevli Selim Yıldırım 9 aydır bu onuru kimselere bırakmıyor.

Abone ol

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü tarafından geçen yıl ağustos ayında başlatılan 'ayın polisi' uygulaması kapsamında 9. kez ayın polisi seçildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Selim Yıldırım'ın nisan ayının polisi olarak seçildiği bildirildi.

Açıklamada şöyle denildi: "Görevi esnasında gösterdiği üstün başarıları, iş ve işlemlerin yapılmasında mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışması, ilkeli ve disiplinli iş anlayışı ile arkadaşlarına örnek teşkil etmesinden, vatandaşlarımızla iyi diyaloglarından ve mevzuata olan hakimiyetinden dolayı Asayiş Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Selim Yıldırım, 2010 Yılı nisan ayında 'ayın polisi' seçilmiştir"
Açıklamada ayrıca, Selim Yıldırım'ın İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci tarafından teşekkür belgesi ve bir adet altın ile ödüllendirildiği belirtildi.