BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.413,59
HABER /  GÜNCEL

Sinemada eşcinsel sekse skandal destek

İstanbul Beyoğlu ve Şişli'de sinemada eşcinsel seks yapıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenleyen polislere en büyük tepki iki eşcinsel gazeteciden geldi.

Abone ol

İstanbul’un Beyoğlu ve Şişli İlçeleri'nde bulunan 2 ayrı sinemada seks içerikli filmlerin oynatıldığı ve sinemaya gidenlerin gay ilişki yaşadığı ihbarı üzerine polis, her iki sinemaya bilet alarak izleyici gibi girdi.

Sinemaya giren sivil polislerin dışında operasyona katılacak ekipler de sinemaya yakın bir noktada bekledi. Habertürk'ün haberine göre, seks filmi oynatılan 2 sinemada da film izleyen polislere yanaşan bazı kişilerin gay ilişki teklifinde bulunması üzerine operasyon için düğmeye basıldı. Operasyonda 60 erkek gözaltına alındı.

"SİNEMADA YAPMA! SOKAKTA YAPMA! NEREDE YAPACAĞIZ?"

İki sinemada yapılan operasyona sosyal medyadan ilginç tepkiler geldi. Gazeteciler Oray Eğin ve Yiğit Karaahmet polis baskınına twitter’dan tepki gösterdi.

Oray Eğin, dünyanın her yerinde ‘köfte sineması’ olduğunu ileri sürerek sinema basmanın sadece Türkiye’ye özgü olduğunu ileri sürdü. Yiğit Karaahmet ise “Sinemada yapma. gezi parkında yapma. sokakta yapma. ee peki biz nerde yapıcaz?” satırlarıyla tepkisini dile getirdi.

a.20130507182414.jpg

b.20130507182518.jpg