BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.511,36
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şimşek Karşıyaka'da çakacak

Bank Asya 1.Lig'de yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Karşıyaka, bomba bir transferle rakiplerine gözdağı vermek istiyor.

Abone ol

Yeşil-kırmızılılar, Denizlispor ve F.Bahçe'de top koşturan, son 1.5 sezondur da Beşiktaş formasını giyen Yusuf Şimşek'e transfer teklifinde bulundu.

Yeni Asır gazetesinden Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre, daha önce Denizlispor'dan teklif alan ancak olumsuz yanıt veren Yusuf'un düşünmek için süre istediği öğrenildi. Tecrübeli futbolcu "Karşıyaka'ya gelmek istiyorum" yanıtı verirse, yöneticiler harekete geçecek ve Yusuf ile masaya oturulacak.

35 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon siyah-beyazlı forma altında 16 lig, 2 Türkiye Kupası ve Süper Kupa finalinde forma giyerken 3 kez de Dünya Kupası Elemeleri'nde A Milli Takım'da yer almıştı.

Turkcell Süper Lig'de 287 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu 46 gol attı. Brezilyalı Tiago Bezerra ile ön protokol yapan ve İzmir'e gelmesini bekleyen yeşil-kırmızılılar, bu önemli transferi de gerçekleştirirse orta alanda oldukça güçlenecek.