BIST 9.998
DOLAR 32,37
EURO 34,88
ALTIN 2.404,29
HABER /  GÜNCEL

Simao'nun Madrid'e gitmesinin sırrı

Transfer listesinin ilk sırada yer alan Diego Forlan için dün Madrid'e giden Beşiktaşlı yöneticilerin yanında iki futbolcu daha vardı.

Abone ol

Forlan'ın transferini bitirmek için Madrid'e yöneticilerle beraber uçan Simao, Uruguaylı ile beraber yemek yedi ve bugünkü transfer buluşmasını ayarladı

Transfer listesinin ilk sırada yer alan Diego Forlan için dün Madrid'e giden Beşiktaşlı yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'nun uçağında Simao ve Guti de vardı. Özellikle Simao'nun iki yöneticiyle birlikte gitmesinin özel nedeni olduğu ortaya çıktı.

Sabah'tan Fatih Doğan'ın haberine göre Atletico Madrid'de birlikte oynadığı Forlan ile çok iyi arkadaş olan Simao'nun transfer görüşmelerinde aracılık yaptığı öğrenildi.

Daha önce Uruguaylı futbolcu ile defalarca telefonla görüşerek Beşiktaş'a gelmesi konusunda ikna etmeye çalışan Simao'nun bu kez yüz yüze konuştuğu belirtildi. Beşiktaşlı yöneticilere Forlan ile aralarının çok iyi olduğunu söyleyen Simao'nun, "Onu Türkiye'ye gelmesi için ikna ederim." dediği ifade edildi.

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

Simao dün akşam Madrid'de yenen özel yemekte Forlan'a Türkiye, Beşiktaş, İstanbul ve özellikle taraftar hakkında övgü dolu sözler söyledi. Sonra da Cengiz Zülfikaroğlu'nu arayarak bugün Forlan ve menajerinin de katılacağı transfer görüşmesi için randevu aldığını müjdeledi. Adalı ve Zülfikaroğlu bugün Uruguaylı ile ilk resmi transfer görüşmesini yapacak.

YÜZ YÜZE GÖRÜŞTÜ

Simao, Atletico Madrid'de oynadığı dönemden bu yana yakın arkadaşı olan Forlan ile dün Madrid'de bir araya gelerek Türkiye'ye gelmesi için ikna etmeye çalıştı.