BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Şilan Makal kimdir İşte Benim Stilim kızı nereli?

Şilan Makal İşte Benim Stilim'de son 9'a kalan yarışmacılardan biri. Peki Şilan Makal kimdir aslen nereli ve instagramında nasıl resimleri var?

Abone ol

İşte Benim Stilim yeni yarışmacıları arasında yer alan Şilan Makal kimdir hangi üniversitede okuyor aslen nereli?

Makal 21 yaşında. Tarih son sınıf öğrencisi olan Şilan Makal, mezun olduktan sonra akademisyen olarak üniversitede kalmak istiyor.


Giyinmeyi sevdiğini söyleyen Şilan Makal, boş kalan zamanını değerlendirmek istediği için İşte Benim Stilim yarışmasına katılmış.
şilan-makal-işte-benim-stilim.jpg
İşte Benim Stilim yarışmasında güzelliği ile ön plana çıktı. Şort kombinlerinin ötesinde varlık gösteremedi. Jürinin sevdiği bir isim olsa da 'şık' olmanın ötesine geçemedi. 1994 doğumlu olan Şilan Makal üniversitede Tarih eğitimi almış.

ŞİLAN MAKAL INSTAGRAM RESİMLERİ
şilan-makal.jpg
Şilan Makal instagram hesabından özel hayatına dair fazla resim paylaşmıyor. Hemen her karede kendisiyle ilgili paylaşımları bulunan Şilan Makal , tarih üzerine doktora yapmak istiyor.

ŞİLAN MAKAL İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİLİĞİ ŞANSI NE?
şilan-makal-kimdir.20150522163735.jpg
Şilan Makal güzelliği ile dikkat çekmiş olsa da 'tarzıyla' öne çıkamadı. İşte Benim Stilim yarışmasında ilk 3'e kalma şansı bulunuyor. Ancak Şilan Makal için birinciliğin zor göründüğünü not olarak düşelim.