BIST 9.590
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.475,25
HABER /  MEDYA

Şilan Makal kimdir çocukluk resmine bakın!

İşte Benim Stilim ikincisi olan Şilan Makal kimdir? Şilan Makal hakkında hiç bilinmeyenler ve instagramındaki çocukluk resmini görmeniz lazım.

Abone ol

Şilan Makal İşte Benim Stilim yarışmasının 3. sezon finalinde ikinci seçildi. Peki Şilan Makal kimdir evli mi ve aslen nereli? Şilan Makal'ın instagram hesabındaki resimleri onun hakkında ne anlatıyor?

Şilan Makal İşte Benim Stilim yarışmasında tarzından çok güzelliği ile öne çıktı. Esmer güzeli olan Şilan Makal aynı zamanda iyi bir oryantalist.

ŞİLAN MAKAL İŞTE BENİM STİLİM 'DE BİRİNCİ OLUR MU?
şilan-makal-işte-benim-stilimi-kazanir-mi.jpg
Stil yarışmasında güzelliğinin ötesinde varlık gösteremeyen Şilan Makal, sms oylamasında ikinci oldu.

ŞİLAN MAKAL KİMDİR EVLİ Mİ?
Şilan Makal 21 yaşında. Tarih son sınıf öğrencisi olan Şilan Makal, mezun olduktan sonra akademisyen olarak üniversitede kalmak istiyor.
şilan-makal-kimdir-işte-benim-stilim.20150612143252.jpg
Giyinmeyi sevdiğini söyleyen Şilan Makal, boş kalan zamanını değerlendirmek istediği için İşte Benim Stilim yarışmasına katılmış. 2 kardeşi olan Şilan Makal, instagram hesabından küçük kardeşi ile olan bu fotoğrafını paylaşmış.

ŞİLAN MAKAL'IN ÇOCUKLUK FOTOĞRAFI
şilan-makal-çocukluk-resmi.jpg
Şilan Makal takipçilerinin ısrarı üzerine çocukluk fotoğrafını da instagram hesabına koymuş. Şilan fotoğrafın yanına da 'Çocukluk resmimi merak edenlere hayal kırıklığı' notunu düşmüş.