BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,97
ALTIN 2.424,08
HABER /  DÜNYA

Silahlı saldırı: 2 ölü, 2 yaralı

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde pompalı tüfekle açılan ateş sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. <br/>Olay, Hekimhan ilçesi...

Abone ol

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde pompalı tüfekle açılan ateş sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.
Olay, Hekimhan ilçesine bağlı Başak Köyünde meydana geldi. İddiaya göre, saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayda köyde oturan A.K. (45) pompalı tüfekle köydeki bazı evlere saldırdı. Olayda Murat Sarıkaya (30) köyde, Tamam Arayıcı (35) ise Hekimhan Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Yaralanan Bessey Arayıcı (58) ile Hikmet Arayıcı (35) ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi’ne getirilerek burada tedavi altına alındı. Yaralılar daha sonra Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi. Olayda yaralanan Bessey Arayıcı’nın eşi Hüseyin Arayıcı, "Bizim adamla hiç bir sıkıntımız yok, kapı komşumuz. Eşimin de amcasını oğlu. Hanım pencerenin perdesini çeker çekmez, tüfekle ateş açtı. Biz köyü bastılar sandık” dedi.
Saldırganın olaydan sonra kaçarak izini kaybettirdiği öğrenildi. Olaydan sonra çok sayıda jandarma ekibini köyü giderek güvenlik önlemi aldığı bildirildi.
(İHA)