BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.434,77
HABER /  DÜNYA

Başkentte kazalar üst üste geldi

Ankara’da meydana gelen bir kaza, peşinden iki kazayı daha getirdi. Meydana gelen trafik kazalarında dikkatsiz sürücü ise neredeyse bir poli...

Abone ol

Ankara’da meydana gelen bir kaza, peşinden iki kazayı daha getirdi. Meydana gelen trafik kazalarında dikkatsiz sürücü ise neredeyse bir polisi ezecekti.
Başkent’te gece saatlerinde üst üste trafik kazaları nedeniyle tehlikeli anlar yaşandı. İddiaya göre, Atatürk Bulvarı üzerinde Sıhhiye’den Ulus istikametine giden 06 GC 454 plakalı bir otomobil Ankara Adliyesi karşısında kaza yaptı. Aynı yol üzerinde, aynı istikamete giden 06 AL 7025 plakalı bir otomobilin sürücüsü kazayı izlerken 06 T 5545 plakalı taksiye arkadan çarptı. Ticari araca çarpan otomobil, hızını alamayıp yol kenarındaki ağaca girdi. Kazayı gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan iki kişiyi olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırdı.
06 GC 454 plakalı otomobilin, nasıl kaza yaptığı tam olarak anlaşılamazken, kazaya otomobillerin 20 metre kadar ilerisinde cansız bir şekilde yatan kedinin neden olduğu iddia edildi.

TİCARİ TAKSİ KAZA YAPTI
Kaza yapan otomobillerin arkasından gelen Veysel Kavlak yönetimindeki 06 T 6509 plakalı taksi, kontrolünü kaybetti. Refüj üzerindeki ağaca çarparak yolun karşı şeridine geçen taksiden dumanlar çıkmaya başladı. Taksi şoförü Veysel Kavlak ve müşterisi ön tarafı hurdaya dönen taksiden, önceki kazayı izlemek için olay yerinde hazır bulunan vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Yaralı taksi sürücüsü ve müşterisi dakikalarca sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara müdahalede bulundu. Olay yerindeki vatandaşlar ve taksici Veysel Kavlak’ın yakınları, geç gelen sağlık ekiplerine tepki gösterdi. Sağlık ekiplerinin, aynı anda birkaç kazanın meydana geldiğini belirtmesi üzerine tartışma uzamadan sona erdi. Sağlık ekipleri taksici Kavlak’ı Dışkapı Hastanesi’ne, müşterisini Numune Hastanesi’ne kaldırdı.

BULVARDA BİR KAZA DAHA
Bulvardaki son kaza, yine kaza yapan araçları izleyen dikkatsiz bir sürücü yüzünden meydana geldi. 06 EU 7267 plakalı otomobil, polisin başka kazaların yaşanmasına engel olmak için yola koyduğu dubalardan birinin üstünden geçti. Dikkatsiz sürücü az daha olay yerindeki polisleri ezecekti. Otomobilden çıkan 2 kişi polislerle kısa süreli bir tartışma yaşadı. Polis ekipleri, meydana gelen üç kazayla ilgili inceleme başlattı.
(İHA)