BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Şike iddialarında üç tutuklama kararı

Mahkemeye sevk edilen 3 şike zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Abone ol

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında savcılıkça mahkemeye sevkedilen kişilerden Selim Kımıl, Abdullah Karakuz ve Abdullah Eker tutuklandı. 

 

İstanbul'daki Beşiktaş Adliyesi'nde Nöbetçi 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde sorgulanan 3 şüpheliden Selim Kımıl'ın ''suç örgütü üyeliği'', Abdullah Karakuz ve Abdullah Eker'in de ''silah bulundurmak'' suçundan tutuklandıkları öğrenildi.

Soruşturma kapsamında bugüne kadar aralarında Fenerbahçeli yöneticiler Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu ile sözleşmesi feshedilen eski Eskişehirspor Teknikdirektörü Bülent Uygun ve Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın da olduğu tutuklu sayısı son tutuklamalarla birlikte 25 kişiye ulaştı.

F.BAHÇELİ YÖNETİCİLER BİLGİ ALDI

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir ile asbaşkanlar Ali Koç ve Cihan Kamer, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinden ayrıldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir ile Asbaşkanları Ali Koç ve Cihan Kamer, futbolda şike iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk ile görüşerek soruşturmaya ilişkin bilgi aldı.

Özdemir, Koç ve Kamer daha sonra, duruşma salonlarının bulunduğu kapıyı kullanarak adliyeden ayrıldı.

Fenerbahçeli yöneticiler herhangi bir açıklamada bulunmazken, adliyeden ayrılışları sırasında basın mensuplarının yoğun ilgisi nedeniyle kısa süreli bir izdiham yaşandı.