BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

Sigorta acentelerine Halkbank hizmeti

Halkbank ile Sigorta Acenteleri Birliği arasında, çeşitli bankacılık hizmetlerinden yararlanması koşuluyla protokol imzalandı

Abone ol

Halkbank ile Sigorta Acenteleri Birliği arasında, birlik üyelerinin ''Sigorta Acenteleri Birliği Bankacılık Hizmet Paketi'' kapsamındaki krediler ve bankacılık hizmetlerinden özel koşullarla yararlanmasına imkan verecek kredi protokolü imzalandı.

Halkbank'tan yapılan yazılı açıklamada, birlik üyelerinin, nakit kredilerden BCH, rotatif ve dönemsel taksitli kredileri 60 aya varan vadelerle ve aylık eşit taksitli kredileri 24 aya varan vadelerle bu protokole özel uygun faiz oranları ile kullanabilecekleri kaydedildi.

Verilen bilgiye göre, birlik üyelerinden EFT ve havale işlemleri için normalden daha indirimli hizmet bedeli alınırken, çek karnesi ve tahsilatı için müşteri verimliliğine göre değerlendirme yapılacak. Birlik üyelerinin internet şubesi üzerinden yapacağı işlemler de ücretsiz olacak.

Protokol çerçevesinde Sigorta Acenteleri Birliği üyelerinden Halkbank business kart için ilk yıl üyelik bedeli alınmayacak. Sonraki yıllarda alınan üyelik bedeli ise indirimli olacak. Birlik üyesi acenteler, Halkbank POS'larından da indirimli faiz oranları ile yararlanacak