BIST 10.277
DOLAR 32,29
EURO 34,75
ALTIN 2.387,01
HABER /  GÜNCEL

Okul müdürü damdan düştü öldü

Okul hizmetlesinin kızının tavşanı için ağaçtan yaprak toplamaya niyet etti. Bunun için de okul çatısına çıktı ve sonrası...

Abone ol

Adana'da, görev yaptığı okulun damından düşen müdürün kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.

Polis, damda bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Müdürün, okulun hizmetlisinin kızına ait tavşan için ağaçtan yaprak toplamaya çalışırken düştüğü ihtimali üzerinde duruyor.

Polis, Seyhan Rotary Anadolu Lisesi Müdürü Oktay Girgin'in (54) okulun damından düşerek ölmesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, güvenlik şeridi ile çevirdiği okuldaki çalışmalarını damda yoğunlaştırdı. Okulun damında bulunan güvenlik kameraları da incelemeye alındı.

KÜÇÜK KIZI SEVİNDİREYİM DEDİ...

Girgin'in damdan düştüğünü, okul hizmetlisinin 5 yaşındaki kızı Nisanur'un haber verdiği belirtildi. Girgin'in küçük kızın tavşanı için boyu dama ulaşan bir ağaçtan yaprak toplarken düştüğü ihtimali üzerinde duruluyor.

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Girgin'in yaklaşık 4 yıldan bu yana okulda müdür olarak görev yaptığını ve başarılı çalışmaları ile tanındığını söyledi.

İNTİHAR GİBİ GÖRÜNMÜYOR

Büyükfırat, olayla ilgili incelemenin sürdürüldüğünü, intihar ettiği yönünde herhangi bir bulguya rastlanılmadığını belirterek, ''Sanırım sigara içmek için dama çıkmış. Orada hizmetlinin kızına ait tavşan var. Ona yaprak toplamak isterken düşmüş olabilmesi ihtimali üzerinde duruluyor. Araştırma yapılıyor, kesin ölüm nedeni daha sonra anlaşılacaktır'' dedi.

Bu arada, ölüm haberini alan Girgin'in eşi ve yakınları da okula geldi. Eşinin öldüğünü okula geldiğinde öğrenen Meryem Girgin, sinir krizleri geçirdi. Meryem Girgin'i, yakınları güçlükle sakinleştirdi.

Bu arada, intihar ihtimalini de araştıran yetkililer, soruşturmayı geniş çaplı sürdürüyor. Cesedin, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından adli tıp morguna kaldırılacağı belirtildi.