BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.502,40
HABER /  GÜNCEL

Sigarayı bırakmanın kolay yolu kitap pdf olarak indirin

Allen Carr Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu kitabı ile bir çok kişi sigaradan kurtuluyor. 110 sayfalık sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabı bir mucize sunmuyor. Ancak kitabı okuyup bitirdiğinizde irade ile tiryakilik arasındaki ayrımı fark ediyorsunuz. Kitap bildiğiniz sigaranın kötü yönlerinin tekrarı. Sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabını pdf olarak indirip okuyabilirsiniz.

Abone ol

33 sene boyunca elinden sigarayı bırakmayan Allen Carr, 1983 yılında sigarayı bırakmak için kolay bir yol keşfeder. Bu seferki bırakışı daha önceki denemelerine hiç benzemez. Çok rahat, kolay, acı çekmeden ve keyifli bir biçimde sigaradan kurtulur. Ne kilo alır, ne gergin günler yaşar. Bu olağanüstü tecrübesini çevresindeki sigara içen insanlar ile paylaşmaya başlar. Böylece Allen Carr yöntemi ortaya çıkar.

Peki gerçekten 6 saatte güle oynaya sigarayı bırakmak mümkün mü? Allen Carr yöntemi nedir sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabında neler var? 

Allen Carr'ın sigarayı yöntemi dediğimiz gibi bir mucize değil. Olaya böyle yaklaşırsanız başırılı olamazsınız. Bu yöntem sigara bırakmayı kabus hale getiren psikolojik tiryakilikten kurtulmanızı sağlayan bir uygulamadır. Psikolojik tiryakiliğin atlatılması fiziksel tiryakiliğin (nikotin bağımlılığı) atlatılmasına oranla çok daha uzun süreli ve çetin bir
süreçtir. İşte Allen Carr yöntemiyle size psikolojik tiryakilikten hemen ve
kolayca kurtulmanızı sağlayacak doğru bakış açısı sunuluyor. Allen Carr ile sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabı psikolojik bakış açınızı düzeltince geriye nikotin bağımlılığına karşı dirençli bir zihin kalıyor. Bu durumda da sigarayı bırakmak çok daha kolay oluyor.

ALLEN CARR SİGARAYI BIRAKMA KİTABI : Allen Carr'ın sigarayı bırakmanın kolay yolu isimli kitabını okuyan bir çok kişi kendi kendine sigarayı bırakmada başarılı olmuştur. Kitap aslında mucize barındırmıyor. Sadece sigara tiryakilerinin çok iyi bildiği ve zihninin derinliklerinde tuttuğu gerçekleri önüne seriyor. Kitabı okurken size 'sigara içmeye devam edebilirsiniz' deniliyor. 110 sayfalık kitabı bitirdiğinizde ise 'bırakmaya karar verdiyseniz son bir sigara yakın' deniliyor. Genellikle o son sigara bir çok kişi için gerçekten son sigara oluyor. Allan Carr Sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabı pdf (tıklayıp indirip okuyabilirsiniz)

6 SAATLİK SİGARAYI BIRAKMA SEMİNERİ : Allen Carr'ın sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabının uygulamalı hali de seminerlede veriliyor. Aslında kitaptakinden çok da farklı bir durum yok. 6 saat süren bu seminerlere katılan her 5 kişiden 4'ünün sigarayı bırakakan bir yakınının
tavsiyesiyle katılıyor.

SEMİNERDE SİGARA İÇİLMESİNE İZİN VERİLİYOR : Allah Carr sigarayı bırakma seminerlerinde sigara içilmesine izin veriliyor olması dikkat çekici. 6 saatlik seminerlere 10 kişilik gruplar halinde giriliyor. Seminerin sonunda sigarayı bırakmaya karar verenler paketlerini atarak çıkıyorlar.

6 SAAT YETMEZSE NE OLACAK : Ya bu 6 saat sigarayı bırakmanızda işe yaramazsa ne olacak? Genelde katılımcılar 6 saatin sonunda sigarayı bırakma kararını alıyorlar. Üstelik beklenildiği gibi gergin değil, çok rahat, kendilerinden emin ve kalıcı bir şekilde sigarayı bırakmış oluyorlar. Ama tabii ki herkes farklı! İşte bu yüzden 2 destek semineri daha var. Bu semirler ücretsiz olarak veriliyor ve genelde başırılı bir sonuç sağlıyor.