BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Sıcaklık 10 derece düşecek

Mart kapıdan baktırıp kazma kürek yaktırmaya kararlı... Martın ortasında kara kış yeniden geri geldi. İşte haritalı hava durumu;

Abone ol

Ülkemiz büyük bir bölümünde yağış var. Hava sıcaklığı iç ve Doğu bölgelerde hissedilir derecede (8 ila 10) derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz büyük bir bölümünde görülecek olan yağışların; sabah saatlerinde Doğu Akdeniz (Adana, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş), Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'de (Trabzon, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt), öğleden sonra Doğu Anadolu'nun iç kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.,

Marmara parçalı çok bulutlu, orta ve doğu kesimlerinde yer yer yağmur şeklinde yağışlar görülecek. Sıcaklık 6-7 derecelerde.

Ege parçalı ve çok bulutlu. Pazartesi günü bölgenin iç kesimlerinde sis bekleniyor.

Akdeniz'in orta ve batı kesimleri parçalı çok bulutlu. Doğusundaysa sağanak yağış var. Yağış pazartesi kesilecek. Batısında sis görülecek.

İç Anadolu'nun tamamında kar bekleniyor. Sıcaklık 2-3 derecelerde. Pazartesi yağış Ankara Sivas çevrelerinde devam ederken bölgenin kalan kesimlerinde sis oluşacak.

Doğu Anadolu'da da karla karışık yağmur ve kar yağışları var. Gündüz sıcaklık yer yer sıfırın altına inecek.

Güneydoğu sağanak yağışlı. Yağış pazartesi günü Siirt Mardin çevrelerinde zayıflayarak devam edecek.

Karadeniz de yağışlı. Bolu Gümüşhane çevrelerinde yağış kar şeklinde olacak ve pazartesi günü de devam edecek.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA TAHMİNİ
DİĞER SAYFADA

[PAGE]

PAZAR

PAZARTESİ

SALI

ÇARŞAMBA

PERŞEMBE