BIST 9.998
DOLAR 32,40
EURO 34,93
ALTIN 2.400,69
HABER /  GÜNCEL

Show Haber'in başarısının sırrı

Show Haber'in Genel Yönetmeni Alican Değer ve Defne Samyeli "Full Ekran"a konuk oldu. TV haberciliği üzerine yapılan programda başarının sırrı ele alındı.

Abone ol Burhan Ayeri, Show Haber'in başarı sırrını kendi yorumunu katararak Samyeli ve Değer'in ağzından bize aktardı. İşte Show Haber'i zirveye taşıyan gerekçe...

Yazı : Burhan Ayeri
Kaynak :
www.aksam.com.tr

Full Ekran'da Show TV'nin Haber Genel Yönetmeni Alican Değer'le ana bülten sunucusu Defne Samyeli vardı. Televizyon haberciliğinin püf noktaları üzerinde duruldu. Değer, anladığımız kadarıyla ekranda konuşmayı sevmiyor. Kanalını zirveye taşıyan önemli detayları saklarken, herkesin bildiklerini söylemekle yetindi. Tüm rakipleri arasında birinciliği kaptırmamalarının sırrını satır aralarında yakaladık. 'Bizi bir de, diğer kanallara geçildiğimizde görün' deyişi her şeyin özetiydi. Başarı burada yatmakta. Hırsını kaybetmeyenler her zaman en tepededir.

Defne Samyeli'yi ise zaten biliyoruz. Yıllar önce ona ilk teşhisi koyan biz olmuştuk. 'Gümbür gümbür geliyor'u ilk yazandık. Haklı çıktık. Güzelliği de onun için artılardan. Çocuk ve hayvanlara eziyet haberlerinde ağlaması bir diğer üstünlüğü. Laf aramızda bu yaşta bazı haberleri hatta belgeselleri seyredemeyip, zaplayarak kaçanlardanız.