BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,83
ALTIN 2.406,34
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

SGK Tatvan'da hizmet verecek

SGK ile Tatvan Ticaret Odası Başkanlığı arasında yapılan protokolün ardından SGK artık Tatvan'da da hizmet verecek.

Abone ol

Bitlis Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Tatvan Ticaret Odası Başkanlığı arasında yapılan protokolün ardından SGK artık Tatvan'da da hizmet verecek.

Ticaret ve Sanayi Odası ile aynı binayı paylaşacak olan kurum Ramazan Bayramı'ndan sonra hizmet vermeyi hedefliyor. Bitlis Sosyal Güvenlik Kurumu adına Bitlis Sosyal Güvenlik İl Müdürü İhsan İhsan Tunç ve Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan arasında yapılan protokole göre Ticaret Odası binasının 2. katı SGK'ya bir yıllığına kiraya verildi.

Protokolde konuşan Sosyal Güvenlik İl Müdürü İhsan Tunç, Tatvanlı vatandaşların artık SGK ile ilgili işleri Bitlis'e gitmelerine gerek olmadığını belirterek, kurumun hizmet ağının genişletmesinden dolayı memnun olduklarını söyledi. Kurumun açılması için birçok yetkilinin çaba gösterdiğine dikkat çeken Müdür Tunç, özellikle eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı rahmetli Yavuz Dağdağan'ın büyük emeklerinin olduğunu ifade etti.

Ticaret Odası Başkanı Bilal Dağdağan da yaptığı konuşmada Tatvan'da yüzlerce mükellefin en basit işleri için il merkezine gitmek zorunda kaldığını belirterek, hem zaman hem de ekonomik kayba sebep olan kurumun ilçede açılmasının büyük bir hizmet olduğunu vurguladı.