BIST 10.899
DOLAR 32,20
EURO 34,94
ALTIN 2.454,21

Sezgilerimiz ve sanatsal duyarlılık yükseliyor

Akrep burcundaki Güneş ve Balık burcundaki Neptün arasında etkinleşen üçgen açı duygularımızı ve sezgilerimizi güçlendirebilir.

Bugün 1 Kasım Salı... Mars günündeyiz...

Akrep burcunda ilerleyen Ay sabah 05:45’de Oğlak burcundaki Mars ile uyumlu görünüm yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Daha önceden planladığımız konulara sabah saatlerinde devam edebilir, istikrarlı sonuçlar alabiliriz. İş ve kariyer konularında kararlı ve disiplinli tavırlar başarı verebilir. Ancak aşırı hırs ve tutkularımızı da dengelemeliyiz.

Akrep burcundaki Güneş ve Balık burcundaki Neptün arasında etkinleşen üçgen açı duygularımızı ve sezgilerimizi güçlendirebilir. Yüksek ilham ve yaratıcılıkla kendimizi ifade edebilir, özellikle sanatsal alanlardan fayda görebiliriz.

Ruhsal ve manevi alanlara daha fazla çekilirken, ihtiyacımız olan yardımları almak da daha kolay olabilir. Bugün hislerimize ve düşüncelerimize dikkat etmeli, olumlu ve pozitif konulara odaklanmalıyız.

Ay 17:44’de Yay burcuna geçecek. Akşam saatlerinden itibaren iyimser enerjiler yükselirken, inanç, felsefe, kültürel ve evrensel kavramlar ilgi alanımıza girebilir.