BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.434,45
HABER /  GÜNCEL

Seyir halindeki otomobil alev alev yandı

Ümraniye'de, LPG'li bir otomobil seyir halindeyken alev alev yandı. Patlamaların meydana geldiği yangın, çevrede korku ve paniğe neden oldu.

Abone ol

Olay Namık Kemal Mahallesi, Talatpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. İçinde 3 kişinin bulunduğu 34 NZP 01 plakalı otomobil hareket halindeyken yanmaya başladı. Otomobilde bulunan 3 kişi kendilerini güçlükle dışarı attı. Otomobildeki alevleri fark eden vatandaşlar, yangın tüpleriyle alevlere müdahale etmek istedi. Vatandaşların çabaları yetersiz kalınca otomobili alevler sardı.

Olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Çevredeki iş yerlerinde ve evlerde paniğe neden olan yangın nedeniyle zaman zaman patlamalar meydana geldi. Bu sırada bazı vatandaşların korku içinde çığlık attıkları görüldü.

Yangın mahalline gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan asker olduğunu söyleyen otomobilin sahibi, çekim yapan gazetecilere saldırdı. Saldırgan şahsı vatandaşlar güçlükle engelledi. Bu arada LPG'li aracın yandığı ve patlamaların meydana geldiği olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Bir vatandaşın çektiği görüntülerde yaşanan panik ve kargaşa anı görülüyor.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.