BIST 9.503
DOLAR 32,49
EURO 34,74
ALTIN 2.493,92
HABER /  GÜNCEL

Sevgilisininden böyle intikam aldı!

Sevgilisinden şüphelenen bir kadın acı ve korkunç bir şekilde intikam aldı. İşte onu çılgına döndüren olay ve onun intikamı..

Abone ol

ABD'de kıskançlıktan gözü dönmüş bir kadın bir kadın kendisini aldattığından şüphelendiği erkek arkadaşının cinsel organlarını ateşe verdi.

Victoria Bynes erkek arkadaşı Andrew Williams'ı mahrem bölgesinin üzerine benzin döküp ateşe verdi. Andrew, acı içinde alevleri söndürebilmek için yerlerde yuvarlanırken, 29 yaşındaki Victoria hiçbir şey olmamış gibi arabasına binerek olay yerinden ayrıldı.

Polis olay yerine geldiğinde Willams'ı karın ve genital bölgelerinde ikinci ve üçüncü derece yanıklarla acı içinde kıvranırken buldu.

Çiftin arkadaşları Victoria'nın dokuz yıldır birlikte olduğu sevgilisinin kendisini aldattığından şüphelendiğini, bir hafta boyunca kendisinden haber alamayınca deliye döndüğünü anlattı.

KÖTÜ YARALANDIĞINI DÜŞÜNEMEMİŞ

Genç kadın sevgilisinin bulunduğu Florida'daki bir eve baskın yaptı, çift daha sonra kavga etmeye başladı. Kavga sırasında içinde benzin olan bir plastik şişeyi eline alan Victoria bunu sevgilisinin üzerine döktü ve diğer elindeki çakmağı yaktı.

Victoria ise polise verdiği ifadede evden ayrılırken, erkek arkadaşının bu kadar kötü bir şekilde yaralanmış olduğunu düşünmediğini savundu.

Polis geldiğinde konuşamayacak kadar acı içinde olduğu belirtilen Williams hastanede bulunuyor ve durumu stabil.

Tutuklanan Victoria, saldırıyla suçlandı ve 10 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı.