BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Serter'den Başbakan'a öğrenci evi tepkisi!

Başbakan Erdoğan, AKP Kızılcahamam Kampı'nda "Kız öğrenciler, erkek öğrenci ile aynı evde kalıyor. Muhafazakar yapımıza bu ters" diyerek valilere talimat verdiğini söyledi.

Abone ol

NESRİN YILMAZ
İNTERNETHABER- ANKARA

Vakıfların daha çok yurt yapmasını teşvik edeceklerini belirten Erdoğan, "Denizli ilinde şahit olduk. Yurtların yetersizliği beraberinde çeşitli sıkıntılar doğuruyor. Üniversite öğrencisi genç kız, erkek öğrenci ile aynı evde kalıyor. Bunun denetimi yok. Muhafazakar demokrat yapımıza bu ters. Vali Bey'e bunun talimatını verdik. Bunun bir şekilde denetimi yapılacak" dedi.,

CHP İstanbul milletvekili Nur Serter, Başbakan Erdoğan'ın bu sözlerini İnternethaber'e değerlendirdi:

STÜDYO TİPİ DAİRELERE DE MÜDAHALE ETTİLER

"İşte başlangıçtan itibaren adım adım izlenmekte olan politika, özel yaşamlara AKP'nin müdahalesininin nasıl daha da artırıldığını ortaya koyuyor. Biliyorsunuz stüdyo tipi dairelere de müdahale edildi."

YAKINDA TOPLUMUN TEPKİSİ ORTAYA ÇIKACAKTIR, AKP HAZIRLIKLI OLSUN

"AKP her alanda bireysel yaşama, muhafazakar biçimde müdahale edip, kendi istediği toplumsal düzeni oluşturacak önlemler almaya çalışmaktadır. Ancak bütün bunlara toplumun da vereceği tepki yakında ortaya çıkacaktır. Demokratik bir toplumda özel yaşamın her alanına karışmak ve Başbakan'ın kafasındaki modele göre bir toplum düzenlenmesi alışılageldik bir yöntem değildir, AKP'nin bu tepkileri de karşılamaya hazır olması gerekir.


ERDOĞAN : 'KIZLI ERKEKLİ ÖĞRENCİ EVİ OLMAZ'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın öğrenci evleriyle ilgili açıklaması olay yarattı. Erdoğan, kızlı-erkekli öğrenci evlerini denetleteceğini söyledi.

erdoğan---kizli-erkekli-öğrenci-evi-olmaz.jpg