BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.508,15
HABER /  MEDYA

Serkay'dan skandal Nagihan Karadere taklidi Survivor karıştı

Survivor Serkay Tütüncü yaptığı Nagihan Karadere taklidi ile adayı karıştırdı. Kim elendi sorusunun yanıt bulduğu konseye de Nagihan taklidi damga vurdu. İşte Serkay'ın Nagihan taklitinin görüntüleri.

Abone ol

Survivor 2016'da kim elendi sorusunun yanıt bulduğu gün ada konseyine Serkay Tütüncü'nün Nagihan Karadere taklidi damga vurdu. Ödül oyunu sırasında Serkay Tütüncü Nagihan'ın sevinç hallerini taklit etti. Ancak taklidi çirkin ve yakışıksız kaçtı.

Nagihan Karadere'nin tuhaf sevinç halini 'maymun' gibi yorumlayan Serkay Tütüncü bu davranışı ile haddi aştı. Kavga Serkay'ın Yunus Günçe'ye yenilmesinin ardından patlak verdi.

Nagihan Karadere araya girip 'Kıskanıyorsun oğlum' deyince Serkay'ın sinirleri bozuldu. Tepkisini de çirkin bir taklit ile ortaya koydu. 

MAYMUN İMALI TAKLİT

İşte Serkay Tütüncü'nün Nagihan Karadere taklidi ve sonrasında Survivor'da yaşananlar;

NAGİHAN TAKLİDİ OLAYI DAHA DA BÜYÜYECEK

Nagihan Karadere ise o anda veremediği tepkiyi sonrasına taşıdı. Ödül oyunu dönüşünde sahilde karşılaştığı Serkay ve gönüllüler takımına nispet yapınca büyük kavga patlak verdi. Adadaki kavga konseye de taşındı. Serkay Tütüncü özür dilemedi Nagihan Karadere de nispet yapma olayından geri adım atmadı. Survivor adasındaki Nagihan taklidi olayına ilerleyen günlerde Atakan da karışacak. Nagihan taklidi olayı daha büyüyecek.