BIST 10.209
DOLAR 32,35
EURO 34,95
ALTIN 2.411,91
HABER /  GÜNCEL

Serdar Adalı'dan şok karar!

TRT Spor'un haberine göre, Serdal Adalı, Süleyman Seba'nın Yalçın Karadeniz'i işaret etmesiyle şok bir karar aldı

Abone ol

Süleyman Seba'nın Yalçın Karadeniz'i işaret etmesi üzerine Serdal Adalı, Beşiktaş'ın kanaat önderlerinin etik davranmadığı gerekçesiyle aday olmayacağını açıkladı.

Beşiktaş'ta 25 Mart'ta yapılacak olağanüstü seçimli kongrede başkan adayı olması beklenen Serdal Adalı, başkan adaylığından vazgeçtiğini açıkladı.

Adalı, yaptığı yazılı açıklamada, "Büyük Beşiktaş camiasının ve büyük Beşiktaş taraftarının benden ne beklediğini bekliyorum, ancak bu samimiyetsiz ve kaotik ortamda benim Beşiktaş'a hizmet etmem mümkün değildir" ifadesini kullandı.

SÜLEYMAN SEBA NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş Kulübü'nün efsane başkanı Süleyman Seba, yaptığı yazılı açıklamada camianın Yalçın Karadeniz etrafında birleşmesi gerektiğini söylemişti.

Süleyman Seba'nın yaptığı açıklama, "Kulübümüzde yeni bir başkan ve yönetim kurulu seçim süreci yaşanmaktadır. Tüzük gereği şu anda yönetim sorumluluğunu üstlenen Divan Kurulu Başkanı Sayın Yalçın Karadeniz etrafında birleşilmesini tavsiye ediyorum. Geçmiş yıllarda yöneticilik deneyimi kazanmış ve tanıdığımız bir arkadaşımızın camiamızı kucaklayacağına ve toplayacağına inanıyorum" demişti.