BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Serdal Adalı: Bu süreçle hiçbir ilgimiz yoktur

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı, kongre öncesi İzmir’de Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Serdal Adalı, UEFA Disip...

Abone ol

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı, kongre öncesi İzmir’de Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Serdal Adalı, UEFA Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi hakkında ise, “Bu süreçle hiçbir ilgimiz yoktur. Beşiktaş camiası üzerine oynanan oyunların devamından biridir” dedi.
Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı, kongre öncesi İzmir’de Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle bir araya gelerek yönetimini ve projelerini tanıttı.
Adalı, seçim süreciyle ilgili olarak, "Bu seçim sadece 3 yıllık bir başkanlık seçimi değil, bundan sonra Beşiktaş’ımızın vizyonunu geleceğini etkileyecek bir seçim. Bu önemli seçimden dolayı da tüm Beşiktaş camiası olarak oy kullanacak herkesi kongreye davet ediyorum. Bu güzel karşılamadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞIMIZIN SÜREÇLE HİÇBİR İLGİSİ YOKTUR"
Serdal Adalı, UEFA Disiplin Kurulu’na sevk edilmesiyle ilgili olarak ise, “Bugün, bana daha önceden kulüp tarafından bilgisi verilmesi gereken önemli bir bilgiyi basından öğrendim. Ardından hukuk ekibimizin ulaştığı tüm bilgiler ile ilk değerlendirmemizi yaptık. 3 Temmuz’da söylediğim gibi ne benim, ne de Beşiktaş’ımızın bu süreçle hiçbir ilgisi yoktur. Beşiktaş camiası üzerine oynanan oyunların devamından biridir. Bu haksız gündem beni, ekibimi ve büyük Beşiktaş camiasını asla yıldıramaz, yıldıramayacak. Çünkü Beşiktaşlıya dönüp kaçmak değil dik durup güçlü durmak yakışır” diye konuştu.
(İHA)