BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Şenol Güneş maçın ardından ne dedi?

Trabzonspor-Kayserispor maçının ardından teknik direktörler maçın analizini yaptı

Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ve Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, 2-1 Trabzonspor'un üstünlüğü ile sona eren maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Takım olarak maçı kazanmaları için birçok sebeplerinin bulunduğunu anlatan Güneş, şöyle devam etti: ''Bu sebepler için coşkumuz biraz daha ön plana çıktı. Baktığımızda hatamız, eksiğimiz neydi, daha farklı kazanabileceğimiz bir maçı son dakikada yediğimiz golle 2-1 tamamladık. Belki de kaza ile yiyeceğimiz bir golle de berabere kalırdık. Bu konuda biraz daha iyi olmamız gerekiyor. Ama bütün oyuncularımı tebrik ediyorum, gayet iyi mücadele ettiler. Maça iyi asıldılar, takım bütünlüğü içinde oynamaya çalıştılar. Özellikle rakibin kontrolünü iyi yaptılar. Özellikle ikinci yarıda güzel maç olduğunu düşünüyorum. Kayserispor'a da başarılar diliyorum.''

"GOLÜ NET GÖRDÜM"

Güneş, Burak Yılmaz'ın kullandığı serbest vuruşta topun çizgiyi geçtiği yönündeki tartışmalar üzerine ise şu ifadeleri kullandı: ''Ben golü gördüm zaten. Bunu yaşadığım için biliyorum. Gol olmasa ayağa bile kalkmazdım. Net gördüm, top direğe çarparak yarım metre içeri girdi. Futbol oynayan, futbolu bilen adam golü verir."

'ÇOK AĞIR KONUŞACAĞIM!'


Güneş, ligde 19 puanlarının bulunduğunu anlatarak, ''Bakıldığında 1 maçta 2 puan ortalamasında oynadık. 2 küsur olmalıydı. Ama biz yepyeni bir kadroyla yarış içindeyiz. Sıkıntılarımız, sizin beklediğiniz her şeyin iyi olması çok kolay değil. Biz sihirbaz değiliz. Çok iyi oynayıp, kötü oynayabiliriz. Maç kazanabilir, kaybediliriz. Bunlara biraz alışacağız. Bu sene bizim için çok zor dönem. Ben dün bir resme baktım. Geldiğim günden bu yana 2 seneye yakın süre içinde 22 oyuncudan 15'i gitmiş. Bunların hepsi direkt oynayan oyuncular. Böyle bir durumdayız. Şimdi konuşmuyorum, bunlara hiç girmek istemiyorum. Çünkü çok ağır konuşacağım bazıları için. Kırarım diye, onun için kimseyi kırmak istemiyorum. Çünkü bugün bayram.'' ifadelerini kullandı.

DÜNYA YILDIZI BİR OYUNCU

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze ise karşılaşma öncesi herkesin güzel bir maç beklediğini belirterek, ''Bence böyle de oldu. Her iki taraf gördüğünüz futbolu oynamaya çalıştı. Maalesef biz bugün mağlup olduk, sonuçta Şampiyonlar Ligi'nde oynayan tecrübeli bir takıma karşı oynadık. Sonuç iyi değil ama futbolcuları tebrik ediyorum. Buraya top oynamaya geldiler. Güzel top oynadık ama maalesef puansız dönüyoruz'' şeklinde konuştu. Şota, Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz ile ilgili bir soru üzerine ise, ''Rakip olmasa diyelim ki gollerine devam etsin. Burak, dünya yıldızı bir oyuncu'' diyerek karşılık verdi.