BIST 10.400
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.409,50
HABER /  POLİTİKA

Şenerin logosu meğer kiminmiş?

Abdüllatif Şener'in Türkiye Partisi'nin logo tartışması sürüyor. Son iddiaya göre tutuşan eller meğer bakın hangi parti için planlanmış.

Abone ol

Abdüllatif Şener'in heyecanla kamuoyunun karşısına geçip tanıttığı yeni partisinde logo tartışmaları her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Tutuşan ellerle simgelenen Türkiye logosunun bu kez de bir partiye ait olduğu iddia edildi.

EN ÇOK OYU ALAN 3. LOGOYDU

AK Parti Diyarbakır Bağlar İlçe Başkanı Cevdet Kara, Türkiye Partisi'nin kullandığı logonun, AK Parti'nin kuruluş aşamasında hazırladıkları logo olduğunu savundu. Kara, şöyle konuştu: ''Bu logonun asıl sahibi biziz, yani benim. Arkadaşlarla AK Parti kurulmadan önce partiye bir isim ve logo önerisi yaptık. Hazırladığımız logolardan bir tanesi de tutuşan Türkiye elidir. Partinin kuruluş aşamasında Türkiye'nin her tarafından giden logolar arasında bizim logomuzun 3. olduğunu öğrendik. En çok oyu ampul aldığı için bu logo kullanıldı.''

BİZE AİTTİ, DAVA AÇACAĞIZ


Logoyu kendisinin hazırladığını ve AK Parti'nin malı olduğunu belirten Kara, ''Logoyu etik olmadan kendi siyasi partisinin logosu olarak kullanmıştır. Kullandığı logo bize aittir ve bu konuda gereğini yaparak dava açacağız'' dedi.