BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.300,70
HABER /  MEDYA

Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlayacak konusu ne?

Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlıyor birinci bölüm fragmanı. ATV'de birinci bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Sen Anlat Karadeniz dizisi merak edilmeye başlandı. Sen Anlat Karadeniz oyuncu kadrosu ve konusu tüm detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

ATV yeni dizisinin başlayacağını duyurdu. Osman Sınav yapımlı Sen Anlat Karadeniz dizisi büyük merak uyandırdı. Gelin hep birlikte Sen Anlat Karadeniz dizisine bakalım.

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği 'Sen Anlat Karadeniz', adı üstünde Karadeniz'de geçiyor. Çocuk gelin, kadına şiddet gibi önemli sorunları ele alan dizi, para karşılığı satılan bir çocuk gelin olan 'Nefes'in oğlu 'Yiğit'le birlikte eşi tarafından esir edilişi ve şiddet görmesi sonucu evden kaçmasıyla gelişen olayları konu alıyor.

SEN ANLAT KARADENİZ OYUNCULARI KİM? Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Gözde Kansu'nun başrollerini paylaştıkları dizinin, Ocak ayında ekrana gelmesi planlanıyor.

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinin başlama tarihi açıklandığı andan itibaren haberimizden bulabilirsiniz.