BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.433,66
HABER /  GÜNCEL

Semra Hanım'ı AB'ye benzetti

Mehmet Barlas, 'Gelinim Olur musun' adlı yarışma programında bulunan kişileri AB ve Türkiye'ye benzetiyor. Barlas yarışmayla gündemde olanlar hakkında şunları söylüyor:

Abone ol

Mehmet Barlas, adlı yazısında yarışmada bulunanlar hakkında ilginç benzetmeler yaptı...Barlas köşesinde, yarışma hakkında ince esprilerini yaparak şunları dile getiriyor:

Acaba Show TV'nin "Gelinim Olur musun"undaki Semranım AB'yi ve Semranım'ın oğlu Ata ile gelin adayı Sinem de Türkiye'yi mi oynuyorlar? Kamuoyuna bu kadar açık bir ortamda, "Kaynanalık" gösterisi böylesine göz çıkartırcasına yapılırsa, buna ne oğul ne de gelin adayı dayanabilir. Bırakın onları, bu gösteriyi izleyenlerin de sinirleri gerilip, kopma noktasına gelir.
Ata ile Sinem yüzük taktılar canlı yayında. Güzel sunucu Ebru Akel de "Uğurlu ellerimle" vurgusunu yaparak, yüzükleri bağlayan kurdeleyi kesti. Sonra müjdeli haberi vermek için Ata'nın annesi Semranım'a bağlandılar. Semranım da uğurlu sesiyle bağırarak oğlu Ata'yı, "32 dişini dağıtırım" diye tehdit etti.
Bir de Semranım'ın gazına sürekli gelen bir Meral Hanım var ki, o da aynen Fransa gibi. Gelin adayı olan Dilek'e sıcak davranmaya çalışıyor. Ama bazen çıldırıp, "Bu kız bana hizmet etmiyor" diye çığlıklar atarak, krizler geçiriyor. Direklerarası'nda Ermeni kumpanyalarının oynadığı trajedilerdeki gibi neredeyse
"Verem değil ama satlıcan oldum" diye ağlayacak. Bu arada onun oğlu Ferhat da ağlıyor, musluklara koşup kusuyor.
Şu 17 Aralık gelse ve ne olacaksa olsa artık. Avrupa da, kaynanalar da işin suyunu çıkarmasalar. Yazık oluyor Kuşum Aydın'a. Öfkeli hanımları yatıştırmak için kendini parçalamaktan perişan oldu..
Kim gelin olacaksa olsun. Sürekli gelin adayı (veya aday üye) olunur mu yani? Ya "Gelinim Olur musun" programı Semranım'la 2015'e kadar bu biçimde devam ederse?! 
 

KAYNAK:SABAH

ani