BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Semih Öztürk kimdir Survivor'ı karıştıracak sonuçlar!

Survivor gönüllüler takımının rekor oyla elenmesini istediği Semih Öztürk kimdir? Survivor Semih Öztürk son bölümde Acun Ilıcalı tarafından fena bozuldu.

Abone ol

Survivor gönüllüler takımındaki Semih Öztürk kimdir ve aslen nerelidir? Survivor izleyicisinin Ütopya yarışmasından hatırladığı Semih Öztürk son bölümde Acun Ilıcalı tarafından fena halde bozuldu. Survivor ada konseyinde ismi elenmesi için verilen Semih Öztürk gider mi?

Survivor adasında gönüllüler takımı içinde ilk ayrılık ateşini Semih Öztürk ateşledi. Gizem Kerimoğlu ile birlikte yemeğini de ayıran Semih Öztürk , kendini takım oyunundan üstün görünce hedefteki isim oldu.

'Hep ben' diyen Semih Öztürk Survivor gönüllüler ilk elemesinde rekor oyla adı en çok yazılan kişi oldu. Gizem Kerimoğlu haricindeki tüm Survivor gönüllüler takımı oyunu onun elenmesi yönünde kullandı.

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR SURVİVOR'DAN ELENİR Mİ?

Peki kimdir gönüllüler takımını bu kadar sinir eden Semih Öztürk? 26 yaşında olan Semih Öztürk İstanbul'da yaşıyor. Koç burcu olan Semih Öztürk üniversite eğitimi alıyor. Yeteneğini kendi ifadesi ile 'konuşmak' olarak tanımlayan Semih Öztürk, Survivor adasında bu yönünü konuşturunca dışlandı.

Peki gönüllüler takımında herkesin gözünün dikeni olan Semih Öztürk elenir mi? Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçları nasıl çıkar?

Semih Öztürk Ütopya yarışmasından bir taraftar kitlesi edinmiş durumda ve buna güveniyor. Yine o yarışmadan sevgilisi olan Kurretülayn Matur da Semih Öztürk için oy verme çağrısı yaparak elenmemesi için kampanya yürütüyor. 

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI SEMİH BİRİNCİ OLURSA NE OLACAK?

Semih Öztürk Survivor gönüllüler SMS sıralamasında birinci olmasa bile elenecek sırada da yer almaz. Peki Semih Öztürk SMS sıralaması sonuçlarına göre birinci çıktığı taktirde ne olacak? Böyle bir durumda Semih Öztürk eleme listesinden düşecek.

Bilindiği gibi SMS birincisinin de elenmek üzere bir isim söyleme hakkı bulunuyor. Ancak Semih Öztürk isim söyleyemeyecek. Bunun sebebi elemede adının olması.  Onun yerine ikinci sırada yer alan isim elenmesi için isim önerecek.

SURVİVOR ADA KONSEYİ ACUN ILICALI SEMİH'İ FENA BOZDU

Survivor adasında takım arkadaşlarına lakaplar takan Semih Öztürk ummadığı bir şekilde Acun Ilıcalı'dan fırça yedi. Survivor ada konseyindeki elemede Efecan'ın adını Efecik olarak yazan Semih Öztürk'ü , Acun Ilıcalı fena halde bozdu.

SEMİH ÖZTÜRK SEVGİLİSİ KİMDİR?

Semih Öztürk Survivor adasından önce Tv8 kanalında yayınlanan Ütopya yarışmasında yer almıştı. Ütopya'da kendine sevgili yapan Semih Öztürk bir diğer yarışmacı Kurretülayn ile çıkmaya başlamıştı. Çift Ütopya'dan çıkınca evleneceklerini söylüyorlardı ancak şimdi kadar bu gerçekleşmedi.

SEMİH ÖZTÜRK VE SEVGİLİSİNİN MASTÜRBASYON SKANDALI NEYDİ?

Semih Öztürk ve sevgilisi Kurratülayn Ütopya evindeki mastürbasyon skandalı ile hatırlanıyorlar. Semih Öztürk sevgilisinin kucağındaki görüntüleri ile olay yaratmıştı. Semih Öztürk ile sevgilisi Kurretülayn'ın mastüsbasyon görüntüleri hayli tepki çekmişti.

SURVİVOR SEMİH KİMDİR NASIL BİRİDİR?

Ütopya'nın ardından Survivor gönüllüler takımıyla izleyici önüne çıkan Semih Öztürk tiyatro bölümü mezunu. 24 yaşında olan Semih Öztürk Ütopya yarışmasındaki 'karıştırıcı' rolünü adada üstlenmiş görünüyor. Sürekli strateji hesapları yapması ile bilinen Semih Öztürk Survivor adasında da bunu devam ettiriyor. Ütopya'dan farklı olarak bu kez kendine Gizem Kerimoğlu dışında taraftar bulabilmiş değil.

Ütopya'da finale kadar kalan Semih Öztürk birinciliği ve büyük para ödülünü Tuncay'a kaptırmıştı.