BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Semih için Hollanda basamak

Ajax'la el sıkışan Semih'in burada düzenli forma giyerek büyük bir takıma sıçrama yapmayı hedeflediği öğrenildi.

Abone ol

Hollanda devi Ajax'la yüzde 99 el sıkışan Fenerbahçeli Semih Şentürk'ün, İspanya'dan teklifler olmasına rağmen neden Hollanda'yı tercih ettiği ortaya çıktı. Milli futbolcunun yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde "Beni İspanya'dan isteyen takımlar da oldu. Ancak 2 senedir ortalarda olmadığım için orada yedek kalacaktım. Ajax'ta ise düzenli olarak ilk 11'de forma giyeceğim. Üstelik Hollanda Ligi golcüler için biçilmiş kaftan. Orada yaşayacağım gol krallığıyla adımı kolayca duyurabilirim. Böylece daha güçlü bir isim olarak büyük liglere sıçrama yapabilirim" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

KEZMAN'IN YOLUNDA...

Semih'in arkadaşlarına Kezman örneğini de vererek "Hatırlayın; Kezman PSV'de gösterdiği performansla Chelsea'ye kadar yükseldi. Bize geldiğinde ise herkes kimin daha iyi olduğunu gördü. Ben Hollanda'da gol performansı olarak Kezman'ın altında kalmam. İngiltere ya da İspanya ilk hedefim. Düzenli oynarsam, Milli Takım için de çok daha faydalı olurum" dediği bildirildi.

ÖNCE SABAH YAZAR

Semih'in Ajax'la anlaşma aşamasında olduğunu Türkiye SABAH Spor'dan öğrenmişti. Semih, 2 milyon Euro'ya Hollanda deviyle el sıkıştı.