BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.432,70
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Selma Curtis 'evindeki ihanet'i anlattı

Hayatımıza giren kişiler bir şekilde bizi ve hayatımızı etkileri altına alırlar ve her şeyi değiştirirler. Bazıları içimize kadar girer ve çıkıp giderler.

Abone ol

Hayatımıza giren kişiler bir şekilde bizi ve hayatımızı etkileri altına alırlar ve her şeyi değiştirirler. Bazıları içimize kadar girer ve çıkıp giderler. Kimisinin hayatımıza büyük katkıları olur. Bazıları da hiçbir şey vermeden, egoistçe, inançlarımız dâhil her şeyimizi alır giderler.

Selma Curtis’in Evimdeki İhanet adlı romanı Emine ile Sıtkı adlı çiftin hayat hikâyesini anlatıyor.

Laleli’de bir dükkân işleten Sıtkı Bey, ailesiyle birlikte son derece mutludur. Kadınlara karşı zaafı bir hayli fazla olan Sıtkı Bey’in yuvasındaki mutluluk, tezgâhtar olarak dükkânında çalışmaya başlayan Güllü’yle birlikte altüst oluyor.

Sıtkı Bey kadınlara karşı olan zaafı ona çok şey kaybettirir. Anlık mutlulukları kazanç olarak gördüğü için kaybettiklerinin farkında bile değildir. Yaşadığı ve yaşattıklarından dolayı pişmanlık duyduğunda ise artık hiçbir şeyi düzeltemeyecek bir noktada bulur kendini.

Yazar hakkında

Düzce doğumlu olan Selma Curtis, uzun süre Almanya’da yaşadıktan sonra bir NATO subayıyla evlenip ABD’ye yerleşti. Güzellik salonları işletti. “Sergeant Major's Daughter” adında İngilizce bir romanı daha bulunan yazar, halen Tennessee’de yaşamaktadır. 

Kitabın Künyesi

Kitap adı: Evimdeki İhanet

Yazar: Selma Curtis

Yayınevi: Cinius Yayınları

324 sayfa