BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,75
ALTIN 2.395,80
HABER /  GÜNCEL

Selçuk Şahin'den F.Bahçe'ye gözdağı

Orduspor'un başarılı futbolcusu Selçuk Şahin, Fenerbahçe karşısında istedikleri sonuca ulaşacaklarından oldukça emin...

Abone ol

Orduspor’un Süper Lige çıkmasında emeği olan Selçuk Şahin, 6 haftalık sakatlığının ardından yeniden yeşil sahalara döndü.

Selçuk, Orduspor’un bugünlere yönetim, taraftar el ele geldiğini söyleyerek, taraftarın Fenerbahçe karşılaşmasında Orduspor'u yalnız bırakmamasını istedi. Ara hazırlıkların sürdüğü Orduspor’da dünyaca ünlü bir teknik ekip ile çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Selçuk, “Hector Cuper ve ekibi ile çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. Takım olarak 2. yarının ilk karşılaşmasına çok iyi hazırlanıyoruz. Taraftarımızın da desteği ile kazanan taraf olacağız.” dedi.

MAÇLAR, TARAFTAR İLE KAZANILIR

Taraftara her zamankinden daha çok ihtiyaçları olduğunu söyleyen Selçuk, “Lige çok iyi başladık ancak bazen her şey istediğiniz gibi gitmiyor. 2. yarıda yeni bir başlangıç fırsatı yakaladık. İyi sonuçlar alarak ligdeki başarımızı sürdürmek istiyoruz. Bu başarı ancak taraftarımızın da desteği ile olabilir. İlk karşılaşmamız Fenerbahçe ile kendi taraftarımız önünde olacak. Bunu iyi değerlendirerek kazanan taraf olmak istiyoruz. Taraftarımızın bizi yalnız bırakmaması motivasyonumuz açısından çok önemli. Taraftarımız ile kazanamayacağımız maç yok.” diye konuştu.