BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,47
HABER /  DÜNYA

Selamünaleyküm dedi, imzayı attı

Bursaspor’un AC Milan’dan transfer ettiği sol bek oyuncusu Taye Taiwo, yeşil-beyazlı takımla 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde tara...

Abone ol

Bursaspor’un AC Milan’dan transfer ettiği sol bek oyuncusu Taye Taiwo, yeşil-beyazlı takımla 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde taraftarla bir araya gelen Taye, taraftarlara ’’Selamünaleyküm’’ diyerek selamladı.
Yeşil-beyazlı takımla 3 yıllık sözleşme imzalayan Taiwo için Özlüce Tesisleri’nde tören düzenlendi. Taraftarlarla bir araya gelen başarılı futbolcu, taraftarları "Selamünaleyküm" diyerek selamladı. "En büyük Bursaspor" diyen Taiwo taraftarların sevgi gösterisiyle karşılaştı.
Takımı arkadaşlarını ve hocasını çok iyi tanıdığını belirten Taye Taiwo, "Ben futbolcu olarak görevimi yapacağım, siz de taraftar olarak destekleyeceksiniz tekrar şampiyonluk kupasını Bursa’ya getireceğiz" dedi.

"KUPAYI KALDIRMAK İSTİYORUM"
Tecrübeli futbolcu, şunları söyledi: "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Buraya gelmek kariyerimde önemli bir adım oldu. Buraya gelme kararı alarak kariyerimde önemli. Bursaspor taraftarı burada olduğu için çok mutluyum. Evimde olduğumu hissettirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarımı ve takımı çok iyi tanıyorum. Koçu da iyi tanıyorum, araştırdım. Bursaspor’un daha önce başarılı olduğunu biliyorum ve buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Bana verilen görevi en iyi şekilde yapmayı isterim. Ama tabi ki daha önce attığım golleri de atmak istiyorum."
Bursaspor taraftarına da övgüler yağdıran Taiwo, "Bursaspor taraftarı hakkında tabi ki bilgim vardı. Ben de buraya bütün kalbimle onlar için oynamaya geldim. Marsilya’da çok bulundum. Onlar da sizin gibi çok ateşli taraftar. Ben futbolcu olarak görevimi, siz taraftar olarak görevinizi yapıp, tekrar şampiyonluk kupasını Bursa’ya getirmek istiyoruz." diye konuştu.

"4 NOKTA ATIŞI YAPMAMIZ GEREKİYOR
Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen ise, "Nijerya asıllı Milan futbolcusu Taye Taiwo Bursaspor’a üç yıllık sözleşme imzalamıştır. Bursaspor’a hayırlı olsun." dedi. Şen, transferde adı geçen oyuncluarla ilgili olarak ise resmi sitelerinden açıklama olmadığı sürece inanılmamasını isteyerek, "Hocamızın ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmalarda 4 nokta atışı yapmak zorundayız demiştik. Şu anda ilkini gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki günlerde diğerlerini de gerçekleştireceğiz."diye konuştu.
Taiwo, imza töreninin ardından takım kampına katılmak üzere Avusturya’ya gitti.
(İHA)