BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.471,86
HABER /  GÜNCEL

Çiş kavgasında kan aktı

Şişli’de 28 yaşındaki özel güvenlik görevlisi, bir kilisenin duvarına çişini yapınca öldürüldü.

Abone ol

Şişli’de 28 yaşındaki özel güvenlik görevlisi, bir kilisenin duvarına çiş yaptıkları gerekçesiyle uyardığı iki kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay güvenlik çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İddiaya göre, Merkez Mahallesi, Abide-i Hürriyet Caddesi Nakiye Elgün Sokak üzerinde önceki gün meydana gelen olay şöyle gelişti: Alkollü oldukları ileri sürülen Şahin K. ile Ersu B., bir kilisenin duvarına tuvaletini yaptı.

İçlerinden biri de Devrimci İşçi Sendikaları (DİSK) binasının kapısına tekme attı. Alarm sesi üzerine olay yerine gelen özel güvenlik görevlisi Ergün Işık ve arkadaşları, Şahin K. ve Ersun B. ile tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce, iki arkadaş olay yerinden kaçtı.

Kısa süre sonra tekrar geri dönen iki arkadaş bir film şirketinde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Ergün Işık’a saldırdı. Sırtından ve kasığından 5 bıçak darbesiyle yaralanan Ergün Işık, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Evli ve bir çocuk babası olan Ergün Işık yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

BIÇAKLANMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Şişli Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerinden kimliklerini tespit ettiği Şahin Kaplan ile Ersu Büyüktunç’u gözaltına aldı. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından Kaplan ile Büyüktunç tutuklandı.