BIST 9.028
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.279,71
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Selahattin Demirtaş'tan 'tek oğlum' diyen kadına sürpriz

Edirne Cezaevinde yatan HDP Eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Malatya'da seçim çalışması yapan HDP'lilere, "Benim tek bir oğlum var, o da cezaevinde. Benim oğlum Selahattin Demirtaş’tır. Onu cezaevinden çıkarın" diyen yaşlı kadına sürpriz yaptı.

Abone ol

Malatya’nın Arapgir ilçesinde seçim çalışmasındaki HDP’lilere, “Benim tek oğlum var. O da Demirtaş’tır. Onu cezaevinden çıkarın” talebinde bulunan yaşlı kadına, Selahattin Demirtaş “Annem” başlığı ile kart gönderdi.

Arapgir’in Onar mahallesinde 19 Mart’ta yerel seçimlerde kendisinden destek isteyen HDP’lilere, “Benim tek bir oğlum var, o da cezaevinde. Benim oğlum Selahattin Demirtaş’tır. Onu cezaevinden çıkarın, başka bir isteğim yok, yeter ki o çıksın” talebinde bulunan 85 yaşındaki Zeynep adlı yaşlı kadına Edirne Cezaevi’nde tutuklu olan Selahattin Demirtaş cevap verdi.

Selamlarını aldım çok mutlu oldum

Yeni Yaşam gazetesinde yer alan habere göre, kaleme aldığı kartı partisinin Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ve HDP Malatya İl Eşbaşkanı Kemal Gedik aracılığı ile yaşlı kadına ulaştıran Selahattin Demirtaş, şunları yazdı: “Arapgir’deki sevgili annem; selamlarını aldım, çok mutlu oldum. Sen gönlünü ferah tut, ben gayet iyiyim çünkü biz milyonlarca yüreğiz. Ellerinden öpüyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Oğlun Selahattin Demirtaş.”

Demirtaş’ın kartını okuduktan sonra ayağa kalkıp kartı öptü

Demirtaş’ın kartını alıp okuduktan sonra ayağa kalkıp kartı öpen kadına, ayrıca Demirtaş’ın gönderdiği şal ve Semra Güzel’in getirdiği Demirtaş’ın fotoğrafının basılı olduğu kaşkol hediye edildi.

Hediyelerden değil gönülden

Hediyeleri alan Zeynep adlı yaşlı kadın da Demirtaş’a hitaben, “Oğlum seni çok seviyorum. Anneler seni gibilerini doğursunlar. Hayırlısın, güzelsin, başımın tacısın, gözümün nurusun. Kartını aldım, çok memnun oldum. Seni görmüş gibi oldum. Hediyelerini de aldım, hediyelerle değil seni gönülden seviyorum oğlum. Benim çocuğum yok, anne değilim ama gençleri çok seviyorum. Gittiğiniz yola da canım kurban, feda ederim bu canı. Hiç kimseden de korkum, çekincem yoktur” ifadelerini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Son seçim anketi sonuçları 10 il bıçak sırtı
Foto Galeri Son seçim anketi sonuçları 10 il bıçak sırtı Galeriye Gözat