BIST 10.167
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.400,33
HABER /  DÜNYA

Seksi polis kıyafetiyle hapisten kaçtılar

Brezilya'da seksi polis kıyafetleri giymiş 3 kadın, gardiyanları uyuttuktan sonra 28 mahkumu hapishaneden kaçırdı

Abone ol

Brezilya'da bir hapishanede iç çamaşırı şeklinde seksi polis kostümü giyen üç kadının gardiyanları kandırmasıyla 28 mahkum hapisten kaçtı.

Nova Mutum hapishanesinde sıra dışı bir hapisten kaçma olayı yaşandı. Yerel saatle gece üç civarında üç kadın seksi polis kostümleriyle hapishaneden içeri girmek için gardiyanları ikna etti ve daha sonra içine ilaç karıştırılmış viskiyle gardiyanların uyumasını sağladı.

SEVGİLİLERİNİ KAÇIRDILAR

Radikal'in haberine göre uyuyan gardiyanların kıyafetlerini çıkaran ve kelepçeleyen üç kadın, daha sonra hücrelerin kapılarını açarak mahkumları serbest bıraktı. Kaçışı planlayan Bruno Amorim adlı mahkumun, üç kadından birinin sevgilisi olduğu belirtildi.

yakalandi.jpg

Konu hakkında konuşan polis şefi Angelina de Andrades Ferreira, “Kadınların planı gardiyanların aklını çelmekti. Gardiyanlara, içine çeşitli maddeler karıştırılmış ucuz viski içirmişler ve anahtarları almışlar. Kim kaçmak istiyorsa ön kapıdan çıkmış. Gardiyanlar viski içmeye başladıkları andan itibaren hiçbir şey hatırlamıyor” ifadelerini kullandı.

8'İ YAKALANDI

Hapisten kaçanların silah ve cephanelik alarak çıktığını belirten yetkililer, iç çamaşırı şeklindeki polis kostümlerini bir çantanın içinde bulduklarını söyledi. Gardiyanlar “hapisten kaçışı kolaylaştırmakla” suçlanıyor. Kaçan mahkumlardan sekizinin yakalandığı da bilgiler arasında.

mahkumlar.jpg