BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.436,02
GÜNCEL

Şehit Eren'in annesi: Onun etlerinden yesem yine de hıncım geçmez

Trabzon'da teröristlerin yerini güvenlik güçlerine gösterirken operasyon sırasında şehit olan ve Türkiye'nin ciğerini yakan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün annesi konuştu.

TRABZON'un Maçka ilçesinde geçtiğimiz yıl Ağustos ayında 15 yaşındaki Eren Bülbül ile astsubay başçavuş Ferhat Gedik'i şehit eden PKK'lı gruptaki 2 teröristin dün Giresun’un Güce ilçesine bağlı Şabankale Şehitliği mevkiinde ölü ele geçirilmesi bile anne Ayşe Bülbül'ün acısını dindirmeye yetmedi.

Oğlunu şehit eden PKK'lı gruptaki 2 teröristin öldürüldüğünü dün akşam iftar sonrası kendilerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun arayarak bilgi verdiğini belirten anne Ayşe Bülbül, “Ben onun etlerinden yesem yine ne hıncım geçmez, acımı hiçbir şey dindirmez” dedi.

Trabzon'un Maçka ilçesine bağlı Yolgören Mahallesi’nde 11 Ağustos tarihinde terör örgütü mensupları tarafından Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül’e saldırı düzenleyen gruptaki 2 PKK’lı terörist dün Giresun’un Güce ilçesine bağlı Şabankale Şehitliği mevkiinde sağlanan sıcak temas sonrası etkisiz hale getirildi. PKK’lı teröristlerin 4 gün içerisinde birçok kez fotokapana yakalanmasının ardından bölgede JÖAK, JÖH ve PÖH ekipleri tarafından yürütülen operasyonlar sonucu Eren Bülbül’ün şehit olduğu saldırıya katılan 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini öğrenen Bülbül ailesi acılarının hiçbir zaman dinmeyeceğini belirtti.

BAKAN SOYLU ARAYIP BİLGİ VERDİ: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun arayarak bilgi verdiği anne Ayşe Bülbül, en büyük acının evlat acısı olduğunu dile getirerek, “Haberleri izledim ancak ne kadar olursa olsun benim yüreğimin acısı hiçbir zaman dinmez. Benim acım bitmez. Geçen sene Ramazan’da oğlum yanımda otururdu bu sene yok. Kaç tane çocuğun olursa olsun her birinin yeri ayrı ayrıdır. Allah evlat acısı kimseye vermesin. En büyük acı evlat acısı. Devletimizden Allah razı olsun bizi bırakmadı. Ancak ne olursa olsun acınla baş başa kalıyorsun. Devlet büyükleri bizi sürekli ararlar, takip ederler” şeklinde konuştu.

Sitene Ekle