BIST 9.048
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,97
HABER /  GÜNCEL

Şehit ateşi bu kez Mersin'e düştü!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Recep Aslan'ın Mersin'deki ailesine acı haber verildi.

Abone ol

Mersin'e şehit ateşi düştü! Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Recep Aslan'ın Mersin'deki baba ocağına ateş düştü. 3 ay önce evlenen şehit uzman çavuşun kardeşi Mehmet Aslan'ın da bir gün önce askerlik görevi için aynı evden ayrılıp dün birliğine teslim olması, hasret ile acıyı birlikte yaşattı.

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde devam eden operasyonlarda PKK'lı teröristlerin saldırısında ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş 28 yaşındaki Recep Aslan'ın Mersin'deki baba ocağına ateş düştü.

Şehidin kız kardeşi, Sur'dan gelen haberle yıkılırken, olayı ailesine gözyaşlarıyla anlattı

ŞEHİT EŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Şehidin merkez Akdeniz İlçesi Çilek Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi'ndeki ailesine acı haberi askeri yetkililer verdi. Eşinin şehit olduğunu öğrenen Sevgi Aslan sinir krizi geçirdi. Acı haberi alan baba Şevket ve anne Sultan Aslan ise göz yaşlarına boğuldu.

Oğlunun evine koşan anne Sultan Aslan, Kürtçe ağıtlar yakarak fenalaştı. Yakınları ve askerler tarafından teselli edilen acılı anne, "Yüreğim yandı, oğlum. Nerelere gittin?" diye gözyaşı dökerken, terör örgütüne lanet yağdırdı.

Öte yandan şehit düşen Uzman Çavuş Recep Aslan'ın kardeşi Mehmet Aslan'ın ise askere gitmek üzere dün Mersin'den ayrıldığı, bugün Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı'na teslim olduğu belirtildi.

ŞEHİDİN CENAZESİ ZONGULDAK'A GETİRİLDİ

Şehit jandarma uzman çavuş Göksal Cin'in cenazesi, Türk Hava Kuvvetleri'ne ait askeri uçakla Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Saltukova Beldesi'ndeki Zolguldak Havalimanı'na getirildi.