BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,74
ALTIN 2.388,59
HABER /  DÜNYA

Şehit asker törenle karşılandı

Van’da 29 Mayıs’ta askeri aracın devrilmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara GATA’da şehit olan er Engin Şahin’in cenazesi, Samsun-...

Abone ol

Van’da 29 Mayıs’ta askeri aracın devrilmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara GATA’da şehit olan er Engin Şahin’in cenazesi, Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda askeri törenle karşılandı. Şehidin cenazesi daha sonra karayoluyla memleketi Sinop’a gönderildi.
Van’a bağlı Çitören köyü yakınlarında, 29 Mayıs 2013 tarihinde meydana gelen kazada askeri araç şarampole yuvarlanmış, 4 asker yaralanmıştı. Ankara GATA’da bir aydan fazla yoğun bakımda tedavi gören 21 yaşındaki jandarma er Engin Şahin, şehit oldu. Şehit er Engin Şahin’in Türk bayrağına sarılı cenazesi Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ait uçakla memleketi Sinop’a götürülmek üzere Samsun’a getirildi. Şehit 1992/4 er Engin Şahin’in cenazesi Samsun-Çarşamba Havaalanı’nda Vali Yardımcısı Osman Nuri Gültekin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, askeri ve mülki erkan tarafından törenle karşılandı.
Şehit Er Engin Şahin’in annesi Hasibe ve babası İsmail Şahin törende ayakta durmakta zorluk çekerken, uzun süre gözyaşı döktüler.
Şehidin cenazesi havaalanından karayolu ile Sinop’un Durağan ilçesi Alpuğan köyüne götürüldü. Engin Şahin’in cenazesi, Durağan ilçesi Alpuğan köyünde yarın cuma namazının ardından Alpuğan Köyü Kabristanlığı’na defnedilecek.
(İHA)