BIST 10.226
DOLAR 32,31
EURO 34,81
ALTIN 2.408,44
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/>F.Bahçe’den “Cardozo” açıklaması<br/><br/>İstanbul - Fenerbahçe’nin uzun süre...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


F.Bahçe’den “Cardozo” açıklaması

İstanbul - Fenerbahçe’nin uzun süredir takıma katmak istediği Benficalı oyuncu Oscar Cardozo transferinde belirsizlik sürüyor. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, “Cardozo’nun transferine ilişkin çeşitli içerikteki pek çok haber bugün de basında yer almaktadır. Oscar Cardozo’nun transferi için belirlediğimiz fiyat politikamızda herhangi bir değişiklik söz konusu olmamakla birlikte; ilgili transfer ancak bu teklifimizin kabul edilmesi halinde gerçekleşecektir” denildi.



Askeri darbeye sert eleştiri

İstanbul - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Mısır’daki askeri darbeyi sert şekilde eleştirdi.



Milli Takımın düşüşü sürüyor

İstanbul - FIFA’nın aylık olarak yaptığı ülke milli takımları sıralaması açıklandı. Türkiye, 3 basamak daha gerileyerek 573 puanla 57. sırada yer alırken, listenin zirvesi değişmedi. İspanya, 1532 puanla ilk sıradaki yerini korudu.



Rusya’da feci kaza: 4 ölü

Moskova - Rusya’da kontrolünü kaybeden araç, bariyerlere girdi. Takla atan araç, kamyonete çarparak durdu. Feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti.



Rakiplerimiz belli oldu

Barcelona - Türk Hava Yolları Euroleague’de temsilcilerimizin grupları belli oldu. Galatasaray Liv Hospital, ‘Olympiakos, Siena, Malaga, Stelmet ve Bayern Münih’in grubunda yer aldı.

Fenerbahçe Ülker ise, “Barcelona, CSKA Moskova, Budivelnik, Partizan ve JSF Nanterre’ye rakip oldu.

Anadolu Efes de, Real Madrid, Zalgiris Kaunas, Bamberg, EA Milan ve Strasbourg’un yer aldığı gruba düştü.

(İHA)