BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,98
HABER /  GÜNCEL

Şehirden bir adam uçarak geçti

Dünya Serbest Stil Motocross'un 3 yıldız sporcusu kros motosikletleri ile nefes kesen bir gösteri yaptı.

Abone ol

 Red Bull X-Fighters Jams Organizasyonu tarafından Mısır'da Piramitler, Rusya'da Kızıl Meydan gibi ünlü noktalarda da düzenlenen gösteriyi, bu kez yaklaşık 45 bin İzmirli Gündoğdu Meydanı’nda izledi.

Şov için hazırlanan rampada yüksek hıza ulaşan 3 yıldız sporcu, "Gündoğdu Heykeli"nin üzerinden defalarca taklalar atarak geçti. Sporcular, son gösterilerini sırtlarında Türk Bayrağı ile yaptı. Türk bayrağı ile yapılan gösteri izleyenlerden büyük alkış alırken, gösteri sonrası İzmirliler yıldız sporcularla fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu da oluşturulan atlama rampalarında motosikletiyle küçük bir gösteri yaptı. Sofuoğlu, İzmir'de olduğu için mutlu olduğunu belirterek, “İzmir benim hayatımda çok önemli bir yere sahip. Çünkü ben ilk kez İzmir'de motor yarışına katıldım.” dedi.

Alanda toplananların “Türkiye seninle gurur duyuyor” sloganlarının üzerine Sofuoğlu, Dünya Şampiyonluğunu kazandığı yarışta kullandığı eldivenlerini, ayakkabılarını ve dizliklerini seyircilere fırlattı.