BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şehir magandası 2 öğrenciyi yaraladı

Kayseri'de iki öğrenci kendisinden kaçan akrabalarına sokak ortasında mermi yağdıran maganın kurbanı oldu.

Abone ol

Kayseri’de kavga ettikten sonra otomobille kaçan hasımlarının arkasından av tüfeğiyle ateş eden şahıs, 2 öğrenciyi yaraladı.

Belsin Anafartalar mahallesi Çok Programlı Lise öğrencisi İ.Y. (16) ile aynı okulda öğrenim gören teyzesinin kızı S.A. (16) öğle saatlerinde okuldan çıkıp evlerine giderken, hareket halindeki bir otomobilden av tüfeğiyle ateş açıldı.

Kavga kesmeyince

Eray Ç. (28) isimli şahsın, kavga ettikten sonra otomobille kaçan hasımlarının arkasından av tüfeğiyle ateş açmasıyla yaşanan olay sonrası tüfekten çıkan saçmalarla başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan İ.Y. ile S.A. olay yerine gelen ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı.
Saldırıdan sonra Eray Ç., 38 EL 208 plakalı otomobille olay yerinden kaçarken aynı olayda bıçakla yaralanan kardeşi Erkut Ç. ise başka bir ambulansla hastaneye sevk edildi.

Sabıkalı çıktı

Saldırıdan sonra kaçan ve çıkar amaçlı silahlı kurulan suç örgütüne üye olmaktan sabıkası bulunan Eray Ç.’nin yakalanması için çalışma başlatan polis, kullandığı otomobili Belsin’de terk edilmiş olarak ele geçirdi. Otomobilde yapılan incelemede saldırıda kullanılan silah elde edilemedi.
Hayati tehlikesi bulunmayan yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edilirken, yaralamayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.