BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.325,93
HABER /  GÜNCEL

Şehir eşkiyaları böyle dehşet saçtı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde 1 kişi silahlı saldırı sonucu yaralandı. Polisin yanında gerçekleşen saldırı anı güvenlik kamerası tarafından k...

Abone ol

Ankara’nın Polatlı ilçesinde 1 kişi silahlı saldırı sonucu yaralandı. Polisin yanında gerçekleşen saldırı anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Atatürk Caddesi üzerinde meydana olayda iddiaya göre, taksicilik yapan T.D’nin (25) arkadaşları ile bir grup arasında olaydan bir ay önce tartışma yaşandı. Daha sonra tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Bunun üzerine T.D., grupların arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalıştı. Kavgadan sonra iki grup arasında husumet başladı. Olay, bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Olayın üzerinden bir ay geçtikten sonra Atatürk Caddesi üzerinde bulunan taksi durağında bekleyen T.G’nin önünde iki otomobil durarak 7 kişi araçlardan indi. Yanlarında getirdikleri sopalarla T.G’ye saldırdı. Cadde üzerinde bulunan polis ekipleri kavgaya müdahale ederek büyümesini engellemeye çalıştı. Kavganın büyümesi üzerine içlerinden biri silahını çekerek 3 el ateş etti. Kurşunlardan biri T.G’nin kalçasına isabet etti. Tekrar ateş etmek için hamle yaptığı sırada silah tutukluluk yaptı. Polis, bu durumdan faydalanarak şahsın elinden silahı almaya çalıştı. Otomobiline binen şahıslar olay yerinden hızla uzaklaştı. Olay yerinde çağrılan sağlık ekipleri T.G’yi hastaneye kaldırdı. Polis tarafından gözaltına alınan zanlıların ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi. Yaşanan dehşet anları güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
(İHA)