BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Şehidin evine ateş düştü

Tatbikatta hayatını kaybeden Üsteğmen Emre Ercan'ın baba evine ateş düştü

Abone ol

Isparta Davraz'daki tatbikatta kalp krizinden hayatını kaybeden Üsteğmen Emre Ercan'ın baba evinde, hüzünlü bir bekleyiş başladı.

Cenazesi yarın uçakla İstanbul'a getirilecek olan Emre Ercan'ın Bağcılar İnönü Mahallesi'ndeki evlerinde yakınlarının taziyelerini kabul eden baba Nurettin Ercan, AA muhabirine şunları söyledi:

''Oğlumun herhangi bir sağlık problemi yoktu. Ama, şehit olduğunu söylediler. Benim de çok fazla bilgim yok. Tatbikata gitmiş, orada ne olduğunu ben de bilemiyorum. Kesin ölüm nedeninin adli tıp raporuna göre belirleneceğini söylediler. Üzüntülüyüz. Allah'ın takdiri böyleymiş. Bir oğlum, bir kızım vardı. Oğlumla 12 yıldan beri doğru dürüst görüşemedik, arkadaşlık yapamadık. İzinlerinde sivil kıyafetle gelirdi. Komşularım onun subay olduğunu dahi bilmiyorlardı.''

Ercan, oğlunun cenazesinin 12 Aralık çarşamba günü öğlen vakti Ataköy Merkez Camisi'nde kılınacak namazın ardından Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verileceğini bildirdi. Bu arada, taziye ziyaretleri sırasında duygulanan Nurettin Ercan'ın, zaman zaman gözyaşlarını tutamadığı görüldü.