BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Schuster sinir küpüne döndü

Beşiktaş'ın hocası Schuster'in 1-0'lık yenilgi sonrasında hayli sinirli olduğu görüldü.

Abone ol

Ankaragücü yenilgisi sonrası yüzünden düşen bin parça olan Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster, Lig TV'ye yaptığı açıklamalarda sorulan sorulara sinirli şekilde karşılık verdi.

Öncelikli olarak 'Beşiktaş kaybettiği maçlarda bile çok pozisyona giriyordu, iyi oynuyordu' yorumuna yanıt vermekten kaçınan Schuster sinirli bir şekilde "Tam olarak neyi sormak istiyorsunuz anlamadım" yanıtını verdi.

Alman teknik adam, ardından 'Oynanan futboldan memnun musunuz?' şeklindeki düzeltme sorusuna ise, "Maçı kazanmak için gol atmanız lazım. Gol atamadan maç kazanamıyorsunuz. Bugün de en büyük eksiğimiz goldü. O gol yollarında da yeterince kapasiteye sahip olamadık. En büyük sorun da bu oldu" dedi.

'Guti ve Quaresma'nın oynamaması mağlubiyette rol oynadı mı?' sorusuna ise Schuster, "Hiç alakası yok" yanıtını verdi.

"TÜRKİYE'DE 10 TANE DEFANS OYUNCUSUYLA..."

Bernd Schuster, maç sonrasındaki açıklamasında ise kaybetmeyi beklemedikleri bir maç oynadıklarını söyledi.

Kendilerinin galibiyeti daha çok isteyen takım olduklarını vurgulayan Schuster, şöyle devam etti: ''Kaybetmeyi beklemediğimiz ve kaybetmeyi hak etmediğimiz bir maçtı. Biz daha çok isteyen bir takımdık. Gol atamadığımız için sıkıntı yaşadık ve bu nedenle de kazanamadık.

Avrupa'da oynadığımız takımlar Ankaragücü gibi değil, ofansif oynuyorlar. Türkiye'de 10 tane defans oyuncusuyla sahaya çıkan takımlara karşı mücadele ediyoruz. Bu problem oluyor.

Mazaret bulmuyoruz. Kendimizden sorumluyuz. Hakem yada rakip değil, gol atamadık ve bu nedenle de kazanamadık.''