BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Savaşçı 27.yeni bölüm fragmanı 31 Aralık gecesi yayınlanacak mı?

Savaşçı 27.bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. Yılbaşı gününe denk gelmesi nedeniyle Savaşçı 27.yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Savaşçı 27.yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Fox Tv'nin pazar günleri ilgiyle izlenen dizisi Savaşçı yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Çetin savaş mücadelesinin anlatıldığı Savaşçı 27.yeni bölümde neler olacak. 31 Aralık günü yayınlanacak.

Fox TV'de ekrana gelen Savaşçı yayınlanan son bölümüyle heyecan uyandırdı. Savaşçı son bölüm final sahnesinde Pia'nın Temo ile birlikte yaptıkları ihaneti görenler şok olmuştu. Kırlangıç Paşa'nın bu konuda şüpheleri  bu bölümde yanıt buldu.Pia, Albay Kopuz'a gerçekten ihanet mi sorusuna yanıt arayan binlerce izleyici Savaşçı dizisine kilitlendi. Kılıç Timi ile kılık değiştirerek teröristleri bulmak için yola çıkan Çiğdem Teğmen aynı örgüt tarafından kaçırılmıştı. son bölümde ise Kılıç Timi başarılı operasyon sonucu Çiğdem Teğmen'i buluyor. Kürşat Teğmen'in kucağında Çiğdem olduğu ve haykırdığı sahne sonrasında Çiğdem teğmen hayatını kaybetti mi diye düşündürdü.

SAVAŞÇI 27.YENİ BÖLÜM FRAGMANI