BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Satır biletmeye gittiler, bilgisayar çaldılar

Adana’da satır biletmek için bir işyerine giden şahıslar, laptop bilgisayar çaldı. Hırsızlık anı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.<br...

Abone ol

Adana’da satır biletmek için bir işyerine giden şahıslar, laptop bilgisayar çaldı. Hırsızlık anı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Sarıyakup Mahallesi’nde bulunan Kazancılar Çarşısı’ndaki bıçakçı dükkanında meydana geldi. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olayda, elinde satır bulunan 2 kişi, işyeri sahibi Serkan Bayırlı’nın üst kata çıktığı sırada içeri giriyor. Şahıslardan birisi dışarıyı kolaçan ederken, diğer iki şahıs masada bulunan çantayı kontrol ediyor. Güvenlik kamerasını fark etmeyen şahıslar, gözlerine kestirdikleri laptop bilgisayarı almak için işe koyuluyor. Kafasında motosiklet kaskı bulunan şahıs, dikkat çekmemek için laptop bilgisayarı elbisesinin içerisine koyuyor. Ardından da motosiklete binerek hızla olay yerinden kaçıyor. Yaklaşık 2 dakikada gerçekleşen olayın ardından iş yeri sahibi Bayırlı, 2 saat sonra laptopun çalındığını fark ediyor.
Bayırlı, polisi arayarak durumu bildirirken, hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.
(İHA)